Капуста пекінська KS 888 F1




Виробник – KITANO SEEDS, Японія

Характеристики виробника

Унікальний, холодостійкий гібрид пекінської капусти з чудовими товарними і споживацькими якостями. Призначений для вирощування в закритому і відкритому ґрунті у другому обороті з осіннім збором врожаю. Гібриду притаманний незвичайний, пурпурово-фіолетовий колір зовнішніх і внутрішніх листків. Вегетаційний період 60-65 днів. Рослина компактна, вертикальна, головки подовжено-циліндричної форми, тугі, вирівняні, середньою вагою 1-1,5 кг. Листя гофроване, соковите, дуже смачне і апетитне. Високий вміст вітамінів і корисних речовин. Гібрид відмінно зберігається 4-5 місяців. Призначений для ринку свіжих продаж, переробки і зберігання.



Результати

Вже з перших днів, випустивши на світ особливо великі сім’ядольні листочки із легкою фіолетинкою в центрі, гібрид продемонстрував високу енергію росту, яка зберігалася протягом всього періоду вегетації та притаманну йому цікаву кольорову гаму. Дорослі рослини формують надзвичайно красиві внутрішні листки із білосніжним, хрумким черешком, обрамленим пурпурово-фіолетовими, сильно складчастими листовими пластинами напрочуд ніжної текстури. Салати з цієї капусти виглядають апетитно і сприймаються справжнім делікатесом.

При посіві в середині березня перший врожай достигає на 85-90 день вегетації (середина червня). Головки на цей час набирають вагу 1,5-1,8 кг.

На перевищення температурного порогу в 25 0С, гібрид раптово реагує підготовкою до цвітіння, а тому рослини посіву 01.04 були достроково зібрані, щоб уникнути повної втрати врожаю.

 

Загальне враження

Екзотичного кольору гібрид пекінської капусти, з високими смаковими характеристиками. Дуже вимогливий до умов вирощування та має низьку стійкість до цвітіння.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь