Капуста Кубок F1





Професійне насіння, виробник – Клоз Тез’є, Франція

Характеристики виробника

Гібрид білоголової капусти 85-95 днів, для вживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання. Відмінно показує себе в стресових умовах вирощування. Формує округлі качани, вагою 2,5-4 кг. Відмінна внутрішня структура качана, тривалий час зберігає товарність у полі. Толерантний до жари і стійкий до фузаріозу. Висока врожайність, прекрасні результати.




Результати

Середньостиглий гібрид капусти, що характеризується високою енергією росту. Капуста готова до збору на 120-й день після сходів. При посіві 08-15 квітня, врожай можна збирати починаючи з 13-15 серпня. Гібрид добре протистоїть стресовим умовам, довго не втрачає товарні якості.

У молодих рослин головки злегка конусовидної форми, але по мірі росту стають майже округлими. Капустини набирають вагу 2.5-3.0 кг, соковиті, цукристі та хрусткі завдяки чому чудово смакують у салатах із свіжої капусти.

Загальне враження

Відмінний гібрид, високих смакових якостей. Стає чудовим продовженням капустяного конвеєра, адже вступає в плодоношення в період коли збір ранньостиглої капусти вже закінчився, а пізньої ще не почався.





Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь