Капуста Куор Ді Буе Гроссо

Вассма, виробник – Вассма, м.Київ

 Характеристики виробника: Ранньостиглий гібрид. Головка конусовидна, вага 1,5-2 кг, світло-зеленого кольору, щільна. Вегетаційний період триває 100-110 діб. Має високі смакові якості, високу врожайність.

Технологія вирощування: насіння посіяно на розсаду 01.04 в 3-х літрову банку. Сходи 05.04. Розсаду у віці 15 днів (16.04) висаджено на грядку під  агроволокно.

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please turn AdBlock off                               Будь ласка вимкніть AdBlock

Повідомлення для користувачів AdBlock

Будь ласка вимкніть блокування реклами для цього сайту. Це допоможе нам його розвивати та оплачувати хостинг.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.