Капуста цвітна Опал РЦ





Професійне насіння, виробник – Рійк Цваан, Нідерланди

Характеристики виробника

Дуже ранній (55 днів з моменту посадки розсади) сорт цвітної капусти, призначений для вирощування у теплицях, а також для отримання надранньої продукції у відкритому ґрунті під перфорованою плівкою та агроволокном. Суцвіття тверді, компактні, сніжно-білого кольору масою 0,6-1,5 кг.




Результати

Хоча виробник дає рекомендації вирощувати сорт в теплиці чи під накриттям, він чудово показав себе в умовах повністю відкритого ґрунту, що стало можливим завдяки його високій стійкості непростим польовим умовам. Свідченням цього є незмінна здатність дуже рано вступати в пору плодоношення. Навіть без захисту у вигляді плівки чи агроволокна перші плоди були готові до збору на 80-85 день від появи сходів, що за мінусом 30-ти днів на вирощування розсади відповідає строкам, зазначеним виробником насіння.

Головки щільні, гарної форми, не дуже великі, 600-800 г, але в межах вагового діапазону, характерного для сорту. Колір молодих суцвіть білий з легкою рожевинкою, що надає їм особливої привабливості. Внаслідок майже повної відсутності затінення покривними листками, колір суцвіть скоро змінюється на жовтуватий.

Віддача врожаю розтягнута і триває більше двох тижнів.

Загальне враження

Один з найбільш ранніх, недорогих сортів цвітної капусти. Відрізняється особливою стійкістю до несприятливих умов вирощування.





Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь