Нупрід 600





Інсектоцидний протруйник. Торгова марка «Сектор ЗЗР». Виробник «НУФАРМ, ГмбХ енд КО КГ» Австрія.

 

Склад:

Імідаклоприд (концентрат суспензії).

Призначення препарату:

  • для боротьби з широким спектром шкідників (колорадський жук, дротяники, личинки хрущів, попелиці)
  • використовують перед або під час посадки, можлива завчасна обробка бульб за 2-3 тижні. Обробку проводять методом обприскування.

Ефект від використання:

  • препарат має виражені системні властивості, завдяки яким він не тільки захищає посадковий матеріал, але і вегетуючі рослини. Діюча речовина препарату швидко рухається по рослині та запобігає вимиванню з зони кореневої системи, що важливо для тривалого інсектоцидного захисту;
  • надзвичайно тривалий період захисту;
  • не потребує додаткових обробок інсектоцидами;
  • європейський підхід до захисту врожаю.

Застосування:

Використовувався для передпосівної обробки бульб в день посадки шляхом обприскування розчином з розрахунку 6 мл препарату на 450 мл води. Картопля висаджувалась мінімум через 3 години після обробки.

Слід відмітити зручне пакування препарату. Розфасовка в 2 герметичні пакетики по 3 мл дає змогу обробляти та висаджувати картоплю малими партіями, що надзвичайно актуально для невеликих дачних ділянок. 

Застосування препарату призвело до затримки появи сходів. Такий результат не є відхиленням від норми і прослідковується після обробки картоплі не тільки Нупрідом, а й іншими препаратами подібного напрямку. В подальшому рослини інтенсивно розвивались, надолужили час, витрачений на досходовий період і вже через три тижні після сходів абсолютно не відрізнялись стадією розвитку та зовнішнім виглядом від необроблених посадок.  

Нупрід 600 проявив себе як високоефективний препарат із тривалими захисними властивостями. Особливо помітним був вплив на колорадського жука. Його личинки появились аж після цвітіння картоплі коли відчутної шкоди посадкам завдати вже не могли.  




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь