Ревус Топ




Комбінований, системний, високоефективний фунгіцид для захисту томатів, картоплі від фітофторозу та альтернаріозу. ТМ Syngenta. Виробник – Cингента, Швейцарія.

 

Склад:

Містить дві діючі речовини — мандіпропамід 250 г/л і дифеноконазол 250 г/л. Класифікація ВООЗ – III клас (малотоксичний).

 

Призначення препарату:

  • для профілактики і лікування альтернаріозу і фітофторозу.

 

Ефект від використання:

  • надійний контроль фітофторозу і альтернаріозу;
  • відмінна профілактична і лікувальна дія завдяки високій трансламінарній та системній активності.

Мандіпропамід – високоактивний проти проростання спор. Частково поглинається листовою поверхнею, яку він захищає з обох боків, а частково залишається у восковому шарі листка, що забезпечує через 1 годину після розпилювання особливу стійкість до змивання опадами та тривалий захист (до 14 днів) від ураження фітофторозом.

Дифеноконазол – має профілактичну і сильну лікувальну дію проти альтернаріозу, навіть після ураження. Швидко поглинається листовою поверхнею, розноситься по рослині і проникає в тканини, перешкоджаючи росту міцелію. Активний проти широкого спектру патогенів рослин, але головною ціллю дифеноконазoлу є збудник альтернаріозу.

Застосування:

Використовувався шляхом обприскування помідорів в період максимального розвитку і поширення фітофторозу й альтернаріозу після препаратів Купроксат, Ридоміл Голд. Проявив надзвичайно ефективну дію не лише як профілактичний засіб, а головне, як неперевершений засіб із лікувальними властивостями. Після застосування препарату раптово призупинявся розвиток і поширення альтернаріозу та подавлявся і знищувався патоген фітофторозу.  Через 7-10 днів після застосування Ревус Топ закорковувались навіть вражені фітофторозом ділянки на стовбурі і стеблах, а оздоровлені рослини розпочинали активно відновлюватись та успішно формувати чисельну зав’язь.

Супердієвий препарат! 




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь