Салат Кітаре




Професійне насіння. Виробник – «Рійк Цваан» (Нідерланди)

 

Характеристики виробника: Дуболистий тип салату. Великий, сильнорослий з середньо відкритою будовою головки прекрасної форми навіть в перезрілому стані. Привабливе за формою листя яскраво-зеленого кольору та насичений смак з горіховим відтінком. Підходить для вирощування протягом всього сезону (з початку березня до кінця серпня). Стійкий до стресів, стрілкування, внутрішніх некрозів.

Технологія вирощування: посів на розсаду 14.03. Висадка у відкритий ґрунт на 20-25 день розвитку з накриттям агроволокном до кінця квітня. Інтервал між рослинами в рядку 20 см. Поливи, підживлення, мульчування не проводились.




Результати: Абсолютно не примхливий. Розетка велика і складається з салатового кольору листків ніжної текстури та приємного смаку. Стійкий до перепаду температур, довго не стрілкується. Виробник запевняє, що салату притаманний насичений смак з горіховим відтінком. Сперечатись за відтінок не варто, але особливого горіха не відчутно. Та не зважаючи на це Кітаре є одним із вишуканих салатів дорогого цінового діапазону.

Загальне враження: однозначно, що салат дуже сподобався, загальна оцінка – відмінно.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь