Баклажан Найт Леді F1





Професійне насіння, виробник – Юнайтед Дженетікс С.п.а. (Італія)

 

Характеристики виробника: Дуже продуктивний середньоранній гібрид. Плід циліндричний, блискучий, насиченого темно-фіолетового кольору. Придатний для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Має прекрасну транспортабельність та лежкість.

 

Технологія вирощування: посіяно на розсаду 27.01. Розсада висаджувалась у ґрунт у віці 82 дні (27.04). Перед висадкою рослини обкроплено розчином Епіну. На грядці баклажани розміщувались у два ряди в шахматному порядку з інтервалом між рослинами 32 см. Висаджена розсада накривалась на 10-ть днів агроволокном, натягнутим на дуги. За період з середини травня до середини липня баклажани сім разів підживлювались органічними та мінеральними добривами. Грядки мульчували. Пасинкування не проводили.

 




Результати: Зазвичай баклажани у нас на дачі починають плодоносити з другої половини липня, а перший врожай гібриду Найт Леді розпочали знімати 09.07 (155-й день вегетації). Для цієї культури в наших природно-кліматичних умовах до того ж у відкритому ґрунті це досить рано. Та думається, що справа не в скоростиглості цього гібриду, бо за інформацією виробника він середньостиглий, а в здатності успішно протистояти нашим не дуже сприятливим для теплолюба – баклажана умовам, адже ще майже до середини червня нерідко були ночі із температурою лише 6-8 0С тепла. До того ж, збір розпочали не з поодиноких плодів, а з партії в півтора кілограма.

Рослини досить високі, біля одного метра. Цвітіння рясне, зав’язі утворюється багато. Плоди продовгуватої форми, тонкуваті, що не дуже зручно для фарширування, з тоненькою шкіркою, середніх розмірів,  вагою 200-250 г. Плодоношення безперервно тривало аж до морозів.

Загальне враження: в цілому – хороший, витривалий гібрид, недорогого цінового діапазону.

 




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь