Огірок Мурашка F1




DGН, виробник – ПП «Агрофірма «Сортцветовощ»

Характеристики виробника

Скоростиглий (43-48 днів від сходів) гібрид огірка для відкритого та закритого ґрунту. Ароматні зеленці по 4-6 у вузлі. Плоди велико горбкуваті, чорношипасті з високими смаковими якостями. Гібрид ідеально підходить для соління. Має тривалий період плодоношення, властива висока стійкість до хвороб.

Технологія вирощування

Посів насіння проведено 28.04, безпосередньо в ґрунт, одним рядком з інтервалом 20 см. До появи сходів посіви накривались плівкою.

Рослини вирощувались на вертикальних опорах. За період вегетації огірки підживлювались 7 разів комплексними мінеральними добривами з мікроелементами та органічними добривами з додаванням гумату калію. Грядки мульчувались.




Результати

Самозапильний гібрид огірка. Рослини міцні, густо покриті листям, досить кущисті. В кожній пазусі закладається до 4-6 зав’язей, але для їх одночасного розвитку потрібен дуже високий агрофон. Незважаючи на проведені підживлення, реалізувати даний потенціал не вдалось і за раз більше одного плоду в пазусі не розвивалось.

Та навіть без цього гібрид дружно давав невеликі, корнішонного типу, красиві, смачні, абсолютно без гіркоти, ароматні огірочки, які чудово підходять для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Загальне враження

Враховуючи підвищену вимогливість до наявності поживних елементів, досягнути високої врожайності даного гібриду без інтенсивного підживлення досить складно. В цілому отримали хорошої якості продукцію із посереднім по обсягах результатом.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь