Rembek Супер





Засіб для захисту сільськогосподарських культур від медведки, дротяника, личинок хруща та садових мурах. Виробник ФОП Шевченко С.В. (Харківський р-н, с. Баїв, вул. Червоних партизан, 9).

 

Склад:

Крупа пресована (гранули), цукор, рослинна олія, керосин, борна кислота, червоний перець, барвник, здрібнене сухе листя хризантеми або ароматизатор, лушпиння цибулі або ароматизатор.

Призначення препарату:

  • Готова приманка для боротьби з ведмедкою, дротянками, личинками хруща та садовими мурахами з особливо привабливим для шкідника смаком та запахом.

 

Ефект від використання:

  • Мурашки зникнуть із мурашника через 3-4 дні;
  • Тривалість дії препарату 2-3 місяці;
  • Період захисної дії 15-20 днів.

Застосування: зняти верхній пласт (2-3 см) ґрунту з мурашника і в залежності від його площі рівномірно розсипати по поверхні з розрахунку 3 г (одна чайна ложка) на 1 м2 площі. Місце внесення присипати ґрунтом або накрити фанерою, руберойдом, тощо.

 

Застосування:

Препарат Rembek Супер використовувався для захисту посадок ранньостиглої, цвітної капусти, броколі, огірків, щавлю від садових мурах. Застосовувався наступним чином: при виявлені мурашиних поселень на грядці та нанесення ними пошкоджень рослинам, навколо стебла відгрібалась земля та розсипався препарат. Місце внесення присипалось ґрунтом. Після дощу, при підсиханні ґрунту, Rembek Супер вносився повторно.

Препарат проявив посередню ефективність, що не дало можливості забезпечити рослинам надійний захист. З метою попередження пошкодження мурашками рослин, вбачається за доцільне проводити профілактичну обробку грядок починаючи із перших чисел травня. 

Препарат Rembek Супер ідентичний препарату Rembek.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь