Буряк Ред Бул




Профнасіння, виробник – Юнайтед Дженетікс С.п.а., Італія

 

Характеристики виробника: Середньоранній (100-105 днів), врожайний сорт столового буряка. Має  округлу форму, прекрасний вигляд та зовнішню структуру. Гладка шкірочка, інтенсивний темний колір, відсутність світлих радіальних кілець та високі смакові якості – одні з основних переваг даного сорту. Формує невелику листову розетку з маленькою точкою росту. Призначений для свіжого ринку, переробки та зберігання. Стійкий до церкоспорозу.

Технологія вирощування: висів насіння в кінці квітня гніздовим способом за якого в ямку одночасно клалось по 3-4 насінини. На грядці формувалось 2 ряди, відстань між рослинами в ряду 7,5 см. Перед висівом насіння рівчаки щедро поливались водою.  Перше прорідження посівів проведено в кінці травня, наступне через місяць. Рослини підживлювались один раз на початку червня. Грядку мульчували.




Результати: дуже сподобався. Гичка невисока, шийка маленька. Коренеплоди красивого товарного вигляду: округлі, гладенькі, для ринку саме те, що треба. Середина темно-червоного кольору, без волокон, ніжна, хорошого, приємного смаку, добре зберігає колір при термічній обробці.

Лежкість: до нового врожаю.

 

Загальне враження: Чудовий сорт середнього цінового діапазону.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь