Морква Дарина




MoravoSeed, виробник – MoravoSeed, Чехія

Характеристики виробника

Пізньостиглий, високоврожайний сорт типу Берлікум, універсального використання, добре зберігається. Коренеплід гладкий, оранжево-червоного кольору, довжиною 20-24 см, циліндричної форми з тупим кінцем. Верхня частина коренеплоду не зеленіє. Сорт відмічається хорошою товарністю, вирівняністю коренеплодів та високим вмістом бетакаротину. Вегетаційний період 140-150 днів.

Технологія вирощування

Насіння посіяно на початку грудня.  Для посіву робились неглибокі ямки з  інтервалом 5 см в які клалось декілька насінин. Сходи появились в першій декаді квітня. Рослини проріджувались при наявності 2-х справжніх листочків. Проведено два підживлення. Грядки мульчувались.



Результати

Схоже на те, що цей пізньостиглий сорт має все що хочеш. Красиві, злегка конічні, однотипні, довгі (до 20 см) з тупим кінцем великі морквини. Маленька серцевина. Хороший смак. Сорт відзначається раннім розвитком та інтенсивним ростом, а також високою стійкістю до стрілкування. Надзвичайна невибагливість і до того ж, одна з найвищих врожайність: в перерахунку на одну сотку 300 кг.

Загальне враження

Чудовий сорт: невибагливий і врожайний.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь