Салат Азарт




GL SEEDS. Виробник – Грін Лайн Насіння

 

Характеристики виробника: Ранньостиглий (42-52 дні) високопродуктивний сорт листкового салату. Створює міцну розетку з сильногофрованого ніжного листя. Маса рослини – до 300 г. Листя відмінного смаку, хрустке, без гіркоти. Стійкий до стеблування та низької освітленості.

Технологія вирощування: насіння посіяно на розсаду 08.04. Висаджено 07.05 у віці 24 дні. Відстань між рослинами в ряду 20-25 см. Поливи та підживлення не здійснювались. Збір розпочався 13.06 на 61-й день від сходів, хоча можна було раніше і тривав до 04.07.

Практикувалось вирощування в осінній культурі. Посів проводився 08.08. У віці 20 днів розсада була висаджена в ґрунт під агроволокно, яке не знімалось до закінчення збору продукції. Збір салату розпочався 08.10 на 55-й день від сходів і закінчився 12.11.

 




Результати: Непримхливий та недорогий сорт листового салату. Продуктивність дуже висока. Кущ набирає вагу біля 400 г і при цьому характеризується хорошим смаком та текстурою листя. Виробник насіння зазначив, що сорт стійкий до стеблування, але в умовах довгого дня досить скоро випустив квіткові стрілки. Та не зважаючи на це, листя тривалий час залишалось ніжним, соковитим, без гіркоти.

При осінньому вирощуванні зарекомендував себе з найкращої сторони. Велике значення мала його ранньостиглість та стійкість до браку освітлення. В осінні холоди  розвивався чудово, до того ж проявив не аби яку морозостійкість. Розетки набрали меншу вагу, ніж при весняному посіві, але все ж таки виросли досить великими, по 250-300 г кожна, листя лапате, гофроване, хрумке із відмінним смаком.

Загальне враження: невибагливий сорт салату здатний забезпечувати високу врожайність і якість навіть в несприятливих умовах вирощування. Відмінний результат за невелику ціну.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь