Позакореневе підживлення перцю та баклажанів

IMG_2934Перці сходили поступово, одні сорти раніше (Помаранчеве сонце, Бугай), інші на тиждень пізніше (Перець 2013), тому сьогодні у них 16-23-й день після сходів. Майже всі рослини мають по 2 справжні листочки але найбільш розвинутими виглядають перці сорту Фіолетовий красень (21-й день після сходів) у яких листочки майже по 2 см.

Найгірша ситуація у перцю сорту Асті Єллоу (20-й день після сходів), до речі, лише у нього були дефектні 2 ростки які прийшлось викинути, частина його сходів на фоні іншої розсади також виглядає слабкувато.

Для розсади баклажанів різниця в десять днів є досить відчутною. Якщо гібрид Найт Леді на 23-й день розвитку має два досить величенькі справжні листочки більший з яких біля 2 см (голубий лоток), то сорт Цаконіки на 15-й день від масових сходів (салатовий лоток) тільки закладає другий справжній листок.

IMG_2899

У селери на 20-й день після сходів появився перший справжній листочок.

Розсаду перцю та баклажанів покроплено по листю добривом для кімнатних квітів Спрей «Преміум» (250 мл). N:Р:K:Mg – 18:6:19:3 + мікроелементи. Виробник «Доктор Тарса» Турція. Термін придатності не обмежений. Найкраще використовувати вранці або ввечері.  Використання за сонячної погоди може призвести до легкого пошкодження листя. Дуже хороше добриво, використання якого вже не перший рік допомагає виростити міцну, насиченого зеленого кольору розсаду.

28 лютого 2016р. (t: +0,4 /+6,40С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь