Перший врожай

310320163326Вперше в цьому городньому сезоні виїхали на дачу 05 березня. Нашвидкуруч з підручних матеріалів спорудили дві маленькі теплички над петрушкою та цибулею батуном. З чого і як їх зробили описано тут.   (05.03)  Під захистом рослини активно пішли в ріст: петрушка закучерявилась, а батун взагалі вимахав 25-30 см і вперся у верх накриття. Сьогодні зібрали перший врожай, отримали непоганий пучок свіжої, ніжної зелені. Додамо до покришеної цибульки і петрушки варене яєчко, домашній сир, декілька ложок сметани, сіль – салатик готовий.

На дачі побільшало квітів. До цвітучих крокусів та примул долучились ряст, ранні тюльпани.  З’явились пуп’янки у царського рябчика, арабіса, доронікума, гіацинтів.  Зацвів кизил.

В саду побілили дерева. Найкраще це робити восени або в кінці зими, але у нас так не склалось. Для побілки використано придбаний в спеціалізованому магазині готовий розчин під назвою «Мічурінка-2». З ним легко працювати, він гарно пристає до кори та довго не змивається опадами.

Тим часом на балконі продовжує рости розсада городини та квітів. Для кращого розвитку її оброблено спреєм «Преміум». Добре перенесли пікіровку посіяні 03 березня кущові ранні помідори, які 29 березня у віці 20-22 дні було розсаджено у більші за об’ємом ящики.

31 березня 2016р. (t: +8,0 /+12,8 0С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь