Першоквітнева розсада.

020420163331Розсада з кожним днем набирає сили, міцнішає. Зараз на балконі такий собі зелений міні оазис. Для пророщення та позеленіння сюди ж на світло виставлено картоплю. Соланін що в ній утвориться буде не до вподоби багатьом шкідникам та бактеріям.

 Рослини ще молоденькі та ніжні і потребують постійного догляду. Щоб розсада не вихилялась в один бік, розсадні ящики періодично повертаються то однією, то іншою стороною до сонця. Підживлення проводиться  при поливі розчином комплексних мінеральних добрив, а також через обприскування спреєм.

Розсада помідорів, висіяних в кінці лютого на 35-38-й день розвитку має висоту 11-14 см та по 5 листочків. Для кращого освітлення у самої великої обірвано по 2 нижніх листочки, залишено лише самі верхні 2-3 листочки, причому нижній листок вкорочено навпіл. Обривання листя стримує ріст рослини у висоту та сприяє розвитку кореневої системи, до того ж у розсади починає активно потовщуватись стебло.

Перець має 56 днів. За цей час він виріс на 12-15 см та наростив по 7-8 листочків. Гіркий перець у віці 25 днів був пересаджений в індивідуальні стаканчики. Приживався він дуже довго і внаслідок цього тепер в порівнянні з солодким перцем сильно відстає в рості. Ще одне підтвердження на користь безрозсадного вирощування перцю в спільному розсадному ящику.

.

Баклажанам 59 днів. По висоті вони навіть трішки обігнали перець і мають 13-16 см та 5-6 листочків.

І звичайно, самі великі Різдвяні перчики та баклажанчики.

А ось так зараз дивиться селера (53-й день), порей (44-й день) та салат (15-й день).

01 квітня 2016р. (t: +3,7 /+10,8 0С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь