Кукурудза розсадою.

IMG_4050Кукурудзи вирощуємо досить багато, але невеликими грядками, які закладаємо приблизно через кожних 15 днів. Якщо погодні умови сприятливі, за сезон збираємо 6 врожаїв. Таким чином вдається ласувати кукурудзою з середини липня до середини жовтня.

При вирощуванні кукурудзи перевага надається розсадному методу. По-перше, це вихід ранньої продукції, а по-друге – нерідко в магазинах  продається неякісне насіння, яке при висіві на грядку дає зріджені сходи. Провівши посів насіння на розсаду, можна заздалегідь контролювати кількість отриманих рослин та коригувати наповненість грядки. Розсада кукурудзи не потребує особливих умов вирощування. Вона інтенсивно формує потужну кореневе систему та характеризується високим рівнем приживання. З нею працювати одне задоволення. Розсаду кукурудзи,  як правило, вирощують 25-30 днів, але вже навіть 10-ти денну розсаду можна успішно висаджувати на постійне місце.

Посіяно на розсаду насіння цукрової кукурудзи домашнього збору сорту “Сахарний поток”. Характерною особливістю цукрової кукурудзи є зморшкуватість та скловидність зерна. Така кукурудза є солодкуватою у вареному вигляді, до того ж її можна при бажанні їсти сирою.

06 квітня 2016р. (t: +9,6 /+25,2 0С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь