Буряк Кестрел F1




АМС_Агріматко, виробник – Sakata, Франція

Характеристики виробника

Середньопізній гібрид, вегетаційний період – 90 днів. Коренеплоди формуються округлої форми з гладенькою поверхнею, розетка листків невелика, розміщена вертикально, кореневий відросток невеликий. Цей гібрид є одним із стандартів якості та високої врожайності в країнах східної та західної Європи та США. Особливістю гібриду є висока вирівняність темно-червоного забарвлення коренеплодів як зовні, так і всередині, а також високий вміст цукру. Коренеплоди відзначаються високими смаковими якостями. Вихід товарної продукції – більше 90%. Стійкий колір після переробки, дозволяє використовувати його для виготовлення соку, який в деяких країнах використовують для виготовлення продукції дитячого харчування. Середня вага коренеплоду 300-400 грамів. Гібрид може використовуватись як ранньовесняна продукція (пучкова) і для закладання на довготривале зберігання (посів у другій половині липня). Призначений для свіжого споживання, переробки та зберігання.



Результати

Це той приємний випадок, коли хочеться підписатись під кожним, навіть найдріб’язковішим пунктом в характеристиці гібриду, наданій оригінатором.
Добавити практично нема що, окрім як висловити подяку фірмі  Sakata за чудову розробку. Бурячки один в один, зберігають колір при термічній обробці і є дуже смачними.
Врожайність дуже висока і негативно позначитись на ній не змогла навіть травнево-червнева посуха на фоні високого температурного режиму. До того ж, без попереднього внесення органіки в ґрунт та лише раз піджививши, з одного погонного метра грядки зібрали більше як по 5 кг коренеплодів відмінної якості, середньою вагою одного біля 370 г.

Загальне враження

Прекрасний гібрид по всіх параметрах. Внесли до списку найкращих.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь