Капуста Бригадир F1




Професійне насіння, виробник – Клоз, Франція

Характеристики виробника

Середньопізній гібрид для використання у свіжому вигляді, квашення та короткочасного зберігання. Рослина добре розвинена, формує дуже щільні головки округло-плескатої форми з відмінною внутрішньою структурою. Завдяки високому вмісту цукрів має високі смакові якості. Середня вага головок 4-6 кг.




Результати

Визначити наскільки розробка сорту чи гібриду видалась успішною найкраще вдається при культивуванні їх в складних умовах.  Рік вирощування цього середньопізнього гібриду став для нього справжнім випробовуванням, адже ґрунтова посуха і високі температури  ніколи не йдуть капусті на користь. Належне підживлення при цьому також було складно забезпечити. Але навіть за таких несприятливих складових гібрид продемонстрував високу стійкість та пластичність.

Рослини сильні, з міцним покривним листям. Головки округлі, окремі можуть бути злегка приплюснуті, білі, щільні, з невеликим стрижнем. Вагою вийшли в половину менші, ніж могли б бути, але споживчі якості мали дуже високі: біленькі, щільні, соковиті, справді солодкуватого смаку.

А яка вийшла квашена капустка – хрустка, ніжно кисленько-солоденька, абсолютно без гіркоти.  Їсти – не наїстись.

Загальне враження

Стійкий, врожайний гібрид з чудовими споживчими якостями.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь