Квасоля шпарагова Хіменез




SeedEra, виробник – ТОВ «Сімейний Сад», м.Бровари.

Характеристики виробника

Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 70-75 днів. Рослина плетиста, довжиною 3 м, вимагає опори або посівів уздовж високих парканів. Лопатки широкі, сплющені, без волокна, довжиною 22-25 см, шириною 2,2-2,5 см, світло-зеленого кольору в червоні штрихи і плями, насіння біло-червоне. Сорт рекомендований для використання у свіжому вигляді.



Результати

В’юнкий високорослий сорт шпарагової квасолі для вирощування на опорах. Плодоношення рясне, починається на 70-75-й день від сходів, що припадає на кінець липня і триває до перших приморозків. До того ж, квасоля досить добре нарощує зав’язь навіть при таких складних погодних умовах, як то посуха чи низька температура.

Стручки пістряві (на зеленому фоні червоні штрихи і плями), потужні, довгі, широкі. Стулки бобу довго не старіють і навіть вже при добре розвинутих зернах, залишаються без волокон. Квасолини середнього розміру, рябенькі, біло-червоні у молочно-восковій стиглості та різних відтінків коричневого у біологічній і нічим не поступаються зерновим сортам квасолі.

Опис сорту розробником по факту повністю відповідає отриманому результату.

Загальне враження

Витривалий, урожайний сорт, що привертає увагу здатністю довго і рясно плодоносити.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь