Перець солодкий Сільвер Бел F1




ТМ Професійне насіння, виробник – НОНГ ВУ БІО ЛТД, Корея

Характеристики виробника

Середньостиглий гібрид солодкого перцю, стійкий до стресових умов вирощування. Високий врожай забезпечується численними, вирівняними, однорідними плодами, довжиною 9 см та діаметром 7,5 см. Перець має товсту, м’ясисту стінку, приємний кремово-жовтий колір в технічній стиглості та яскраво-червоний в біологічній. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та для переробки.

Технологія вирощування

Посів на розсаду: кінець січня — початок лютого. Під час догляду за розсадою використовуються живильні та стимулюючі препарати типу спрей «Преміум», Royl Mix, MASTER, Біокомплекс БТУ-р, Rost-концентрат, Епін та інші. На грядку розсада висаджується наприкінці квітня — на початку травня у віці 75–80 днів. На грядці рослини розміщуються двома рядками, у шахматному порядку з інтервалом між рослинами в рядку 35 см. Для швидшого приживлення розсади та кращого розвитку рослин, посадки на місяць-півтора накриваються агроволокном, натягнутим на дуги. Підживлення проводиться із середини травня до кінця липня: перший місяць комплексними мінеральними, а далі органічними добривами. Грядки утримуються в замульчованому стані. За надмірного висихання ґрунту — обов’язковий полив.




Результати

Корейська фірма НОНГ ВУ БІО порадувала ще одним чудовим гібридом солодкого перцю. Стійкість до стресу у гібриду вражаюча. Рослини легко винесли пересаджування та швидко пристосувалися до умов відкритого ґрунту водночас не проявляючи схильності до скидання зав’язі. Вже в другій половині травня кущики хизувалися чисельними величенькими перчиками, які в першій декаді червня мали вагу 100-125 г і були готові до збору.

Плодоношення дуже активне і без перерви триває до морозів. Період спокою (коли припиняється цвітіння) слабо виражений. Одна рослина дає по 8-12 плодів типу Ламуйо (подовжено-кубовидні). Щоб отримати максимальну кількість перцю із збором краще не затримуватись. До того ж, навіть в технічній стиглості перець привабливого світло-жовтого кольору та хорошого смаку. По мірі достигання забарвлення поступово змінюється на жовто-червоне і наприкінці переходить в яскраво-червоне. Перець набуває досить великих розмірів, одна перчина може важити 250-270 г.  Стінки не особливо товсті, приблизно 7-8 мм, що також зовсім непогано. Особливо смакує перець у свіжому вигляді.

Ринкова привабливість дуже висока, адже плоди вельми красиві, рівненькі, одномірні. Вигнуті, покручені взагалі не трапляються.

Загальне враження

Супер! Про цей гібрид можна сказати багато хорошого. Стійкий і невимогливий, з чудовою адаптацією до умов вирощування. Продуктивний, із ранньою віддачею врожаю, красень із високим рівнем товарних і споживчих характеристик. Надзвичайно сподобався. 5++.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь