Перець солодкий Сільвер Бел F1




ТМ Професійне насіння, виробник – НОНГ ВУ БІО ЛТД, Корея

Характеристики виробника

Середньостиглий гібрид солодкого перцю, стійкий до стресових умов вирощування. Високий врожай забезпечується численними, вирівняними, однорідними плодами, довжиною 9 см та діаметром 7,5 см. Перець має товсту, м’ясисту стінку, приємний кремово-жовтий колір в технічній стиглості та яскраво-червоний в біологічній. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та для переробки.

Технологія вирощування

Посів на розсаду: кінець січня — початок лютого. Під час догляду за розсадою використовуються живильні та стимулюючі препарати типу спрей «Преміум», Royl Mix, MASTER, Біокомплекс БТУ-р, Rost-концентрат, Епін та інші. На грядку розсада висаджується наприкінці квітня — на початку травня у віці 75–80 днів. На грядці рослини розміщуються двома рядками, у шахматному порядку з інтервалом між рослинами в рядку 35 см. Для швидшого приживлення розсади та кращого розвитку рослин, посадки на місяць-півтора накриваються агроволокном, натягнутим на дуги. Підживлення проводиться із середини травня до кінця липня: перший місяць комплексними мінеральними, а далі органічними добривами. Грядки утримуються в замульчованому стані. За надмірного висихання ґрунту — обов’язковий полив.




Результати

Корейська фірма НОНГ ВУ БІО порадувала ще одним чудовим гібридом солодкого перцю. Стійкість до стресу у гібриду вражаюча. Рослини легко винесли пересаджування та швидко пристосувалися до умов відкритого ґрунту водночас не проявляючи схильності до скидання зав’язі. Вже в другій половині травня кущики хизувалися чисельними величенькими перчиками, які в першій декаді червня мали вагу 100-125 г і були готові до збору.

Плодоношення дуже активне і без перерви триває до морозів. Період спокою (коли припиняється цвітіння) слабо виражений. Одна рослина дає по 8-12 плодів типу Ламуйо (подовжено-кубовидні). Щоб отримати максимальну кількість перцю із збором краще не затримуватись. До того ж, навіть в технічній стиглості перець привабливого світло-жовтого кольору та хорошого смаку. По мірі достигання забарвлення поступово змінюється на жовто-червоне і наприкінці переходить в яскраво-червоне. Перець набуває досить великих розмірів, одна перчина може важити 250-270 г.  Стінки не особливо товсті, приблизно 7-8 мм, що також зовсім непогано. Особливо смакує перець у свіжому вигляді.

Ринкова привабливість дуже висока, адже плоди вельми красиві, рівненькі, одномірні. Вигнуті, покручені взагалі не трапляються.

Загальне враження

Супер! Про цей гібрид можна сказати багато хорошого. Стійкий і невимогливий, з чудовою адаптацією до умов вирощування. Продуктивний, із ранньою віддачею врожаю, красень із високим рівнем товарних і споживчих характеристик. Надзвичайно сподобався. 5++.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please turn AdBlock off                               Будь ласка вимкніть AdBlock

Повідомлення для користувачів AdBlock

Будь ласка вимкніть блокування реклами для цього сайту. Це допоможе нам його розвивати та оплачувати хостинг.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.