Редиска Націонал




ТМ Садиба центр.

Характеристики виробника

Дуже популярний середньоранній сорт. Коренеплоди округлої форми, крупні, малинові з білим кінчиком. М’якуш білосніжний хрусткий та соковитий. Сорт відзначається урожайністю, стійкістю до стрілкування та розтріскування, окрім того, коренеплоди ніколи не дрябліють.



Результати

Потужні рослини з розвинутим листовим апаратом. Насіння висівалось через 10 см. Редиска гарного малинового кольору з білою основою, росте великою, середня вага 50-55 г, хоча окремі набирали вагу  71 г, але в цілому про неї складається враження, як чогось грубого, незграбного, сокирою зробленого. Немає в неї якоїсь привабливості, ніжності, милуватись нею не станеш. З однієї сторони як би і не товстошкіра, але такою виглядає. Не сказати, що має надміру тверду та суху текстуру, але однозначно, що легкості та соковитості їй бракує.

На дряблість не перевіряли, але скоріше за все, дивлячись на неї, розумієш, що її лежкість може бути чи не на рівні зимової редьки. Стійкість до стрілкування, про яку запевняє виробник, під великим сумнівом.

Загальне враження

Сорт не для естетів чи гурманів, оскільки далеко не ідеальний.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь