Зранку переходимо до замочування насіння перцю для пророщування. Для цього використано лоток, дно комірок якого вистелено частинами ватного спонжика. Сюди перенесено промите від медового розчину насіння. Води, знову ж таки талої, добавлялось небагато, щоб лише добре зволожити ватну основу. Лоток зав’язано в целофановий пакет, так зменшиться випаровування, і поставлено назад на батарею, застелену газетою. В такому стані насіння буде витримано 3 доби. Час від часу, по мірі необхідності, чайною ложечкою, щоб надміру не залити насіння, в комірки буде доливатись вода.
Насіння перцю, оброблене виробником, розчином меду не заливалось, а ось на вологий спонжик для пророщування було викладено.
26 січня 2016р., (t: +0,3 / +2,4 0С)
Останні коментарі