Пророщування насіння перцю

1Зранку переходимо до замочування насіння перцю для пророщування. Для цього використано лоток, дно комірок якого вистелено частинами ватного спонжика. Сюди перенесено промите від медового розчину насіння. Води, знову ж таки талої, добавлялось небагато, щоб лише добре зволожити ватну основу. Лоток зав’язано в целофановий пакет, так зменшиться випаровування, і поставлено назад на батарею, застелену газетою. В такому стані насіння буде витримано 3 доби. Час від часу, по мірі необхідності, чайною ложечкою, щоб надміру не залити насіння, в комірки буде доливатись вода.

Насіння перцю, оброблене виробником, розчином меду не заливалось, а ось на вологий спонжик для пророщування було викладено.

26 січня 2016р., (t: +0,3 / +2,4 0С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь