Купроксат





 

Контактний фунгіцид широкого спектру дії для захисту томатів, картоплі та яблунь від хвороб. ТМ ВАССМА. Виробник – НУФАРМ ГмбХ енд Ко КГ, Австрія.

 

Склад:

Діюча речовина – трьохосновний сульфот міді, 345 г/л (34,5 % концентрат суспензії).  Класифікація ВООЗ – III клас (малонебезпечний). Не шкідливий для бджіл.

 

Призначення препарату:

  • для профілактики фітофтрозу на томатах і картоплі, пероноспорозу на огірках і цибулі, мільдью на винограді та парші яблунь. Найбільш ефективний до появи ознак захворювання.

 

Ефект від використання:

  • перешкоджає зараженню рослини завдяки утворенні на обробленій поверхні плівки, стійкої до несприятливих погодних умов та опадів;
  • знищує збудника захворювання завдяки проникненню активної речовини в середину клітин патогенних мікроорганізмів де накопичується до повного їх руйнування. Носить превентивний, а не лікувальний характер.

Застосування:

Використовувався шляхом обприскування помідорів в період початку зав’язування плодів (перша половина червня). Успішно запобіг зараженню помідорів фітофторозом при виявленні вогнища захворювання на картоплі де ефективно його локалізував.

 




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь