Часник ярий




Виробник – місцева селекція

Характеристики виробника

Часник ярий.

Технологія вирощування

Посадка в 20-х числах березня в два ряди на грядці з інтервалом між рослинами в ряду 7,5-8 см. В період квітень-травень забезпечується 5-ти разове підживлення комплексними мінеральними добривами з мікроелементами. Грядки мульчуються. Збір: кінець липня – початок серпня.




Результати

Встановити назву сорту немає змоги. Свої характеристики сформував на основі постійного місцевого вирощування. Відзначається високою адаптацією до місцевого типу ґрунтів та природно-кліматичних умов. На основі цього демонструє високий, як для ярого, рівень врожайності –  68-80 кг із сотки при розбивці ділянки на грядки шириною 45 см та міжряддя шириною 90 см. При посадках суцільною плантацією врожайність сягнула б більше 200 кг із сотки.

Головки вкриті лушпинням білого кольору, зубки великі, середньою вагою 40-45 г, максимально до 85 г. Смак помірно-гострий. Стійкий до захворювань, має відмінну лежкість.

Загальне враження

Для досягнення хороших результатів потребує ранніх строків посадки, 5-ти разового підживлення і мульчування замість просапувань.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please turn AdBlock off                               Будь ласка вимкніть AdBlock

Повідомлення для користувачів AdBlock

Будь ласка вимкніть блокування реклами для цього сайту. Це допоможе нам його розвивати та оплачувати хостинг.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.