Часник ярий




Виробник – місцева селекція

Характеристики виробника

Часник ярий.

Технологія вирощування

Посадка в 20-х числах березня в два ряди на грядці з інтервалом між рослинами в ряду 7,5-8 см. В період квітень-травень забезпечується 5-ти разове підживлення комплексними мінеральними добривами з мікроелементами. Грядки мульчуються. Збір: кінець липня – початок серпня.




Результати

Встановити назву сорту немає змоги. Свої характеристики сформував на основі постійного місцевого вирощування. Відзначається високою адаптацією до місцевого типу ґрунтів та природно-кліматичних умов. На основі цього демонструє високий, як для ярого, рівень врожайності –  68-80 кг із сотки при розбивці ділянки на грядки шириною 45 см та міжряддя шириною 90 см. При посадках суцільною плантацією врожайність сягнула б більше 200 кг із сотки.

Головки вкриті лушпинням білого кольору, зубки великі, середньою вагою 40-45 г, максимально до 85 г. Смак помірно-гострий. Стійкий до захворювань, має відмінну лежкість.

Загальне враження

Для досягнення хороших результатів потребує ранніх строків посадки, 5-ти разового підживлення і мульчування замість просапувань.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь