Редиска Сора




Професійне насіння, виробник – Нунемс Заден

Характеристики виробника

Швидкостиглий сорт крупноплідної, всесезонної редиски – перший збір врожаю (при оптимальних умовах вирощування) через 20-22 дні після появи сходів. Гарно переносить зниження температури, тому відмінно підходить для вирощування у плівкових теплицях ранньою весною та восени.



Результати

Улюблений сорт завжди урожайної редиски із стабільно високим результатом як в умовах закритого, так і відкритого ґрунту.

Вже не вперше висіваємо і кожен раз не можна налюбуватись. Гичка маленька, коренеплоди високих товарних якостей, витончені, вишукані, однорідні, кругленькі з біленьким при кінці хвостиком,  відмінних смакових характеристик. Особливо соковитою та ніжною редиска вдається при вирощуванні в тепличці чи парничку.

Редиска готова до збору вже через 25 днів. До цього часу коренеплоди набирають вагу 36-44 г.  В осінньому посіві Сора  виростає особливо великою. Середня вага 45-50 г, окремі до 55 г.

Основні переваги сорту редиски Сора: швидкостигла, великоплідна, витривала до низьких і підвищених температур, добре плодоносить навіть в легкому затіненні, стійка до стрілкування, чудовий смак.

На сьогодні сорт Сора став надзвичайно популярним і користується підвищеним попитом, а тому випускають його в продажу хто тільки не хочеш. Діапазон цін також неймовірно широкий, але зазвичай чим дешевша вартість, тим на виході нижча якість продукції, до того ж, в насіннєвих пакетах навіть появляються домішки чогось іншого. Ось фото того, що виростає з насіння, придбаного за шкалою від найдорожчого до найдешевшого без подальших коментарів:

  • Професійне насіння, виробник Нуменс Заден, Голандія:
  • GOLDEN GARGEN, виробник ТМ «Голден Гарден:
  • Агро Майстер, виробник не зазначений:

Загальне враження

Сорт незмінний улюбленець. Насіння в порівнянні з іншими сортами досить дороге та воно варте того. Єдине застереження – необхідно прискіпливо вибирати виробника і віддавати перевагу авторитетному, з беззаперечно високою репутацією.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь