Помідори Сицилійський перчик




Характеристики

Сорт індетермінантного типу, у відкритому ґрунті рослини досягають висоти 1,5 м. За строками достигання ближче до пізніх і перші стиглі помідори вдається отримати наприкінці липня. Зав’язь активно утворюється до морозів і розміщується на простих китицях по 4–7 штук.

Розробник сорту рекомендує формувати рослини в одне стебло, але ця процедура ніяким чином не впливає на врожайність і лише дає змогу отримувати плоди масою не 60 г, а 80 г і знімати з куща не 40 помідорів, а 30.

Плоди сливовидної форми, червоного кольору, вагою 60–80 г. Їх можна використовувати у свіжому вигляді, але найкращий, ба, навіть можна сказати, що ідеальний варіант – консервування, маринування, в’ялення цілими та половинками, оскільки м’якуш дуже щільний, вкритий міцною шкіркою.



Потенціал сорту 4,5–5,0 кг товарних плодів із рослини, але для цього необхідно створити комфортні умови на основі високого агрофону. За звичайних умов з усіма проблемами відкритого ґрунту врожайність становитиме 2,2–2,5 кг стиглих плодів з одного куща.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please turn AdBlock off                               Будь ласка вимкніть AdBlock

Повідомлення для користувачів AdBlock

Будь ласка вимкніть блокування реклами для цього сайту. Це допоможе нам його розвивати та оплачувати хостинг.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.