Помідори Ваша Величність




Характеристики

Новий сорт на який ще лише зрідка можна натрапити в магазинах, хоча, безсумнівно, він дуже швидко набере популярності і стрімко пошириться серед овочівників.

Рослини заввишки 1,0–1,3 м, дещо делікатні, з тонким листям. Найкращий результат вдається отримати за формування куща у 2–3 стебла. Строки достигання — середньоранні.

Плоди переважно серцевидні, великі, середньою вагою більше, ніж 200 г. З одного куща за сезон вдається зібрати до 17 помідорів. Вбачається, що сорт може формувати важковаговики біля 1 кг, але в нас максимально були вполовину менші. Водночас, вони не можуть не приваблювати: лимонно-жовті із зеленкуватими мазками на плечиках по мірі достигання змінюють колір на золотисто-жовтий із рожевенькою шапочкою. Поверхня гладенька із тоненькою шкірочкою. М’якуш ніжний, соковитий, але не водянистий, дуже м’ясистий, крупинчастий. Насіння майже немає, багато насіннєвих камер взагалі пусті. Смак приємний, збалансований.




За умови проведення профілактичних обробок, прогресуючого розвитку захворювань не спостерігалось. А ось до зміни вологості ґрунту сорт недостатньо стійкий і після посушливого періоду на рясні літні дощі реагував розтріскуванням плодів.

Врожайність у відкритому ґрунті 3,5 кг з куща, хоча потенціал прослідковується набагато вищий.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь