Помідори Пудовка жовта




Характеристики

Сорт просто супер. Один із найкращих. За строками достигання – надранній. Уже через місяць після сходів на рослинах можна роздивитися квіткові китиці, а наприкінці червня ласувати стиглими помідорчиками. Сорт надзвичайно непримхливий і простий у догляді, адже не потребує пасинкування, додаткового підживлення, інших якихось маніпуляцій і вирізняється високим рівнем зав’язування плодів за будь-якої погоди. Однак, через високе навантаження плодами рослини краще підв’язувати.

Кущі заввишки 55–65 см, середньої галузистості. Один такий невеликий кущ здатен дати приблизно 3 кг товарних томатів. Помідорів утворюється надзвичайно багато, 30–40 шт., листя не видно, унікальне видовище. Зріють помідори швидко та дружно.




Плоди всі, як на підбір: одномірні, гладенькі, пружні, однотонно-жовті, без найменших плям, тріщин чи будь-яких інших дефектів, такі ось красиві кульки, розміщені майже одна на одній гронами. Середня вага 70–90 г, окремі максимально 160–170 г. Чудово підходять для консервування. М’якуш хорошої консистенції та приємного смаку.

Сорт вираженого детермінантного типу й до 18–25 червня повністю закінчує ріст та припиняє закладання нових квіткових китиць. Завдяки ранньому початку плодоношення, навіть без попередніх профілактичних обробок, фітофтора не в змозі повністю відібрати врожай, але слід врахувати, що збір томатів триватиме ще до першої декади серпня й біопрепарати тут, як ніколи, стануть у пригоді.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь