Помідори Червоний мисливець або Red Hunter (Ред Хантер) або  Красный охотник




Характеристики

Перевірений часом сорт, ідеальний для консервування, квашення, в’ялення. Невисокі (50–55 см), компактні, міцні рослини надзвичайно невибагливі до умов вирощування, родючості ґрунту та щедро утворюють зав’язь за будь-якої погоди. Не потребують формування та пасинкування, а от щоби рясно обвішані плодами кущі не лежали на землі, доцільно провести підв’язування.




Достигання раннє і дружне. Перші врожай готовий до збору в першій половині липня і якщо стиглі плоди не затримувати на грядці, уже через місяць на рослинах не буде жодного помідорчика. За цей період із кожної рослини вдається зібрати 2,3–3 кг товарної продукції, що зовсім немало для такої крихітки. Зібраний врожай може довго зберігатися й добре транспортується.

Плоди сливовидної форми, червоного кольору, середньою вагою 60–80 г і характеризуються дивовижною м’ясистістю. Насіння й навколоплідної м’якоті зовсім мало. Такі добротні, щільненькі бочечки, чудові в консервації не тільки цілими, а й частинками. Свіжим Червоний мисливець також добре смакує, адже має класичний томатний аромат і смак та тонку шкірочку.

Сорт стійкий до вершинної гнилі. Може вирощуватися шляхом прямого висіву насіння у відкритий ґрунт, але за таких умов демонстрував врожайність удвічі нижчу, як зазвичай.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь