Морква Редко




ТM Професійне насіння, виробник – Syngenta Seeds (Сингента Сідс Б.В.), Нідерланди

Характеристики виробника

Високоврожайний сорт моркви для зберігання типу шантане. Вегетаційний період 120-125 днів. Коренеплід насиченого помаранчевого кольору, довжиною 16-18 см, верхівка стійка до позеленіння, бадилля сильне. Сорт стійкий до стрілкування. Готовий до реалізації «на пучок» у середині липня.




Результати

Syngenta забезпечила чудову якість насіння яке не зважаючи навіть на високу сухість ґрунту зійшло майже все. Рослини потужні, довжина бадилля 65-75 см. Листова шийка не заглиблена. Коренеплоди чималі, красиві, однорідні, довжиною біля 16 см, середньою вагою 180 г, видовжено-конічної форми, оранжевого кольору без зеленої верхівки. Серцевина велика, м’якуш має підвищений вміст сухих речовин.

При посіві насіння 02.05 та появі сходів 14.05, збір врожаю розпочали 22.07, це на 69-й день вегетації, хоча можна було виривати молоденьку моркву навіть на тиждень раніше.

Сорту характерна стійкість до стресових умов вирощування та висока товарна привабливість. Рослин які зацвіли та розтрісканих чи деформованих коренеплодів не було. В зимовий період зберігалась добре.

Загальне враження

Хороша якість за доступною ціною.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь