Огірок Грін Пік F1




Професійне насіння. Виробник – ЮНАЙТЕД  ДЖЕНЕТІКС С.п.а., Італія

Характеристики виробника

Ультраранній гібрид партенокарпічного огірка корнішонного типу. Вегетаційний період 35-40 днів. Плоди шиповані, світло-зеленого кольору, вирівняні по формі та розміру. Характеризуються високими смаковими якостями. Гібрид стійкий до хвороб. Придатний до вирощування у відкритому та закритому ґрунті.

Технологія вирощування

В кінці квітня проведено висів насіння в паперові стаканчики. При появі сходів (початок травня), рослини висаджено на грядку одним рядком з інтервалом 20 см та забезпечено майже до 20-х чисел травня накриття агроволокном, натягнутим на дуги. Рослини вирощувались на вертикальних опорах. За період вегетації огірки підживлювались 10 разів: перші 3 рази комплексними мінеральними добривами з мікроелементами, всі наступні – органічними добривами з додаванням гумату калію. Грядки мульчувались.



Результати

Гібрид не можна назвати ультрараннім, скоріше середньораннім. У фазу плодоношення вступив на 59-й день після сходів замість 34-40 дня за інформацією виробника. Довгий час рослини радували лише потужним ростом і широким листям. Масово зав’язь появилась лише з утворенням бічних пагонів. Цвітіння надзвичайно інтенсивне. Збір зеленців необхідно проводити через кожні 2-3 дні, в іншому випадку вся наступна зав’язь засихає, що відчутно знижує загальну величину зібраного врожаю. Гібрид також потребує інтенсивного, систематичного підживлення.

Плоди розробник охарактеризував, як корнішонного типу. З цим складно погодитись, навіть молодесенька зав’язь досить продовгувата, а 4-х денні плоди вже виростають до 13 см. У листовій пазусі одночасно утворюється та розвивається 1-2 огірка. Плодоношення особливо тривале.

Загальне враження

Недорогий гібрид, здатний розкривати закладений в ньому високий потенціал за посиленого догляду.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь