Редиска Глоріет F1




ТМ Агріматко, виробник – Sakata, Франція

Характеристики виробника

Надранній гібрид (термін дозрівання 20 днів після сходів), орієнтовані терміни появи сходів через 7 днів. Коренеплід круглий, інтенсивно-червоного кольору, розмір коренеплоду 2,5-5,0 см. М’якуш білий, соковитий, хрусткий і не розтріскується. Всі коренеплоди однакової форми та розміру. Призначений для вирощування у весняний та осінній періоди. При вирощуванні відмінний ефект дає укриття посівів агроволокном – сходи більш ранні, виключно дружні, немає уражень хрестоцвітою мухою та блішкою.




Результати

Гібрид надзвичайно посухостійкий. Вирощували його у відкритому ґрунті. При тому, що посіяли насіння під самісіньку спеку (02.05), рослини протягом всієї вегетації без найменшого поливу мали прекрасний тургор і швидко розвивались. Таким феноменальним як для редиски властивостям гібрид завдячує тоненьким, але чисельним корінцям, розмішеним на кореневому хвостику. Листовий апарат середньої потужності. Хоча протягом всього періоду вегетації рослини піддавались постійному впливу високих температур повітря, передчасного цвітіння не спостерігалось.

Перший врожай отримали через 25 днів після появи сходів і незважаючи на складні умови вирощування, він був просто чудовий. Коренеплоди привабливого вигляду, однорідні, округлі, іноді дещо продовгуватої форми, червоно-рожевого кольору, середньою вагою 25-27 г.  Завдяки тому, що ріпка на 2/3 величини заглиблена в землю і добре притінена листям, м’якуш не перегрівався на сонці, мав соковиту і хрустку текстуру та помірну гостроту. Загрубілої, волокнистої редиски не було. При зберіганні довго не трухлявіла.

Загальне враження

Гібрид вартий найвищих похвал. Дуже сподобався.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь