Баклажан Галіне F1




ТМ Агропакгруп, виробник – Clause Tezier, Франція

 

Характеристики виробника: Найбільш ранній і дуже потужний гібрид. Перші плоди можна отримати за 60-65 днів. Рослина відкритого типу, компактна з потужним листовим апаратом. Плоди округло-овальної форми, гладенькі, привабливого блискучо-фіолетового кольору, до 15 штук з куща. Великий розмір плодів дозволяє збирати високі врожаї. В придатних умовах вага плодів 500-600 грам. Довгий час після збору зберігають тургор і товарний вигляд. Мають хорошу лежкість і транспортабельність. М’якуш щільний світло-білого кольору, ніжний, без гіркоти. Насіння дуже дрібне і його дуже мало.  Невибагливий і рекомендується для вирощування  у всіх зонах. Вирощується як в закритому так і у відкритому ґрунті.




Результати: характеристики виробника повністю співпадають з отриманими результатами, а гібриду заслужено є чим похвалитись.

Рослини середньої сили росту, висотою 85-95 см. Квіти дуже великі, діаметром 5,5 см на міцних, товстих ніжках, вкритих колючками. Гібрид ранньостиглий, перші плоди готові до збору вже в перших числах липня (65-й день від висадки розсади).

Плоди можуть виростати досить великими, але до ваги 300 г мають найкращі харчові та товарні властивості.  Насіннєві камери малі, насіння в них розвивається дуже повільно.

Не потребує особливого догляду, відгукується посиленим плодоношенням на підживлення розведеним водою збродженим настоєм кропиви і живокосту з додаванням курячого посліду.

 

Загальне враження: чудовий, високопродуктивний гібрид із раннім вступом в фазу плодоношення та якісними плодами.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь