Кабачок Ріка F1





ТМ Професійне насіння. Виробник  – Юнайтед Дженетікс С.п.а., Італія

 

Характеристики виробника

Новий покращений гібрид раннього кабачка, з дуже високою врожайністю. Рослина кущова, формує вирівняні, однорідні плоди біло-зеленого кольору, довжиною 16-18 см. Насіннєва камера дуже маленька. Плоди не втрачають своєї форми та споживчих якостей при переростанні. Гібрид використовують для споживання у свіжому вигляді, консервування та переробки на ікру.




 

Результати

Рослини кущового типу, середньої сили росту. Листя зелене із легкими, світлими розливами біля  прожилок.

Віддача врожаю розпочинається дуже рано, на 43-й день після появи сходів, що дає змогу навіть при прямому посіві насіння в ґрунт першу продукцію отримати вже із 18-тих чисел червня. Цвітіння дуже рясне, сильно насичене квітками жіночого типу. Одночасно на одному кущі може розвиватись біля 5-ти плодів і при цьому гібрид не потребує частих та регулярних підживлень.

Врожайність дуже висока. Без особливих зусиль та витрат по догляду з 3-х кущів протягом сезону було зібрано майже 27 кг молодих, якісних кабачків.

Плоди класичного світлого, салатово-зеленого забарвлення, циліндричної форми, вирівняні, з невеликою насіннєвою камерою. При зборі дещо дошкулять довгі, гострі шпичачки, якими вкрита поверхня кабачка та особливої проблеми вони не приносять, оскільки є дуже крихкими і швидко обламуються.

Гібрид характеризується стійкістю до переростання та має здатність довго зберігати високу якість та хороший смак м’якушу.

 

Загальне враження

Надзвичайно високопродуктивний гібрид кабачка ранніх строків дозрівання із плодами високої якості. Відмінно.





Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь