Баклажан Прадо F1





Виробник – KITANO SEEDS, Японія

 

Характеристики виробника: Ранньостиглий сорт. Плодоносить китицями, по 3-4 плода грушевидної форми в одній китиці. Вага 250 г. Стійкий до стресів. Характеризується довгим періодом плодоношення, відмінними товарними та смаковими якостями.

 




Результати: гібрид цікавий тим, що цвіте та зав’язує плоди дійсно китицями. Спочатку розкривається цілий, такий собі, букетик із 3-4 квіточок з якого одночасно розвивається 2-3 баклажана.  Через це кущ просто обвішаний плодами округло-продовгуватої форми. Їх вага може досягати майже 300 г, але щоб не перенавантажувати кущ, краще із збором не затримуватись і збирати частіше нехай менших, але якісніших і більше по кількості плодів. До того ж, у перестояних баклажанів швидко наростає насіння, що негативно позначається на якості приготованих з них страв.

Гібрид стійкий до несприятливих умов вирощування, вимогливий до родючості ґрунту та постійного надходження поживних речовин. В стадію плодоношення вступає на 75-й день після висадки розсади.

Загальне враження: високоврожайний гібрид з  інтенсивним плодоношенням, якому для розкриття закладеного потенціалу потребується систематичне підживлення.





Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь