Перець солодкий Вероніка




ТМ GOLDEN GARDEN, виробник ПП “Ада-Сервіс”

Характеристики виробника

Середньостиглий сорт. Вегетаційний період 130-145 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-70 см, не потребує підв’язки. Плоди округло-конусоподібної форми, вагою 300-400 г, довжиною 12-15 см, діаметром 8,9 см. Товщина стінок 8-9 см. У біологічній стиглості вишнево-червоного забарвлення, дуже соковиті.

Технологія вирощування

Посів на розсаду: кінець січня — початок лютого. Під час догляду за розсадою використовуються живильні та стимулюючі препарати типу спрей «Преміум», Royl Mix, MASTER, Біокомплекс БТУ-р, Rost-концентрат, Епін та інші. На грядку розсада висаджується наприкінці квітня — на початку травня у віці 75–80 днів. На грядці рослини розміщуються двома рядами, у шахматному порядку з інтервалом між рослинами в ряду 35 см. Для приживлення розсади та подальшого кращого розвитку рослин посадки на місяць-півтора накриваються агроволокном, натягнутим на дуги. Підживлення проводиться із середини травня до кінця липня: перший місяць комплексними мінеральними, а далі органічними добривами. Грядки утримуються в замульчованому стані. За надмірного висихання ґрунту — обов’язковий полив.




Результати

Результати отримали дуже суперечливі. З однієї сторони мали окремі рослини з хорошою врожайністю та надзвичайно привабливими плодами.  На одному кущі могло зав’язуватись по 5-8 гладеньких, блискучих, товстостінних (7-9 мм) перчин червоно-малинового кольору, конусовидної форми, вагою 150-160 г. Такий перець був настільки красивим, що відразу хотілось відрізати і з’їсти хоча б скибочку. По факту смак також не розчаровував. Але в цілому високої врожайності отримати не вдалось, адже переважна кількість рослин дала досить багато дрібного і некондиційного перцю через що в середньому з куща зібрали лише біля 400 г продукції.

Загальне враження

Сорт викликав зацікавленість, адже, скоріше за все, він здатен дарувати високі врожаї якісного перцю. Необхідно буде ще раз спробувати його виростити, придбавши насіння від інших виробників.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь