Квасоля шпарагова Герда




Гавриш, виробник – Група компаній «Гавриш», Росія.

Характеристики виробника

Скоростигла (50днів від сходів до плодоношення), витка, шпарагова квасоля. Рослина середньооблистена. Довжина стебла 3м, висота прикріплення нижніх бобів 45-50 см. Боби прямі, довжиною від 20 до 30 см, на поперечному розрізі округлі, шириною 1,2 см, жовті. Волокна і пергаментний шар відсутні. Довго плодоносить. Рекомендується вирощувати з використанням вертикальних опор. Врожайність 3,5-4,0 кг/м2. Посів у відкритий ґрунт здійснюється в кінці травня – початку червня на глибину 3-5 см. Схема посадки 20-50 см.

Технологія вирощування

Висів насіння 28.04-06.05 в два ряди. Відстань між рослинами в ряду 10 см. На 7-10 день після сходів проводиться одне підживлення комплексними мінеральними добривами з мікроелементами. Поливу та захисту не потребував.



Результати

Плетистий високорослий сорт шпарагової квасолі для вирощування на опорах. Збір лопаток розпочинався біля 70-го дня вегетації. Стручки жовтого кольору, довжиною 16-18 см. Боби смачні, стулки не містять волокон та пергаментного шару. Віддача врожаю дружня. Після проведення основного збору, сорт відновлює плодоношення, але вихід продукції дуже низький.

Загальне враження

Хоча сорт дає красиві, високого рівня якості та смакових характеристики лопатки, скоростиглим та високопродуктивним його не назвеш, що певною мірою знижує його принадливість.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь