Перець солодкий Сіндерелла F1




ТМ Професійне насіння, виробник – НОНГ ВУ БІО ЛТД, Корея.

Характеристики виробника

Новий ранній гібрид солодкого перцю, що характеризується відмінною стійкістю до різних погодних умов та легкістю у вирощуванні. Плоди однорідні, насиченого червоного кольору з товстими, соковитими стінками. Мають довжину 8,5 см, діаметр 8 см та середню вагу 190-200 г. Гібрид призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Технологія вирощування

Посів на розсаду: кінець січня — початок лютого. Під час догляду за розсадою використовуються живильні та стимулюючі препарати типу спрей «Преміум», Royl Mix, MASTER, Біокомплекс БТУ-р, Rost-концентрат, Епін та інші. На грядку розсада висаджується наприкінці квітня — на початку травня у віці 75–80 днів. На грядці рослини розміщуються двома рядами, у шахматному порядку з інтервалом між рослинами в ряду 35 см. Для приживлення розсади та подальшого кращого розвитку рослин посадки на місяць-півтора накриваються агроволокном, натягнутим на дуги. Підживлення проводиться із середини травня до кінця липня: перший місяць комплексними мінеральними, а далі органічними добривами. Грядки утримуються в замульчованому стані. За надмірного висихання ґрунту — обов’язковий полив.



Результати

Лідер серед солодких перців по масовості утворення зав’язі на кущі. Найменша кількість це 10 перчин, хоча на окремих було навіть 20 штук і це на не дуже високих (60-70 см), але розлогих кущиках. Просто захоплююче видовище. Та щоб зібрати таку кількість перцю, рослини потребують посиленого догляду. В умовах відкритого ґрунту отримували лише по 9-12 повноцінних перчин з куща. Зате яких!

Плоди варті найвищих похвал. В технічній стиглості вони зеленого кольору і завдяки відсутності гіркоти та різкого перцевого присмаку чудово підходять для приготування різноманітних страв. Такий перець готовий до збору вже із середини червня, а це на 125-й день вегетації або 50-й день від висадки розсади.

При повному достиганні – яскраво-червоні, великі, середньою вагою 165 г, хоча можуть набирати по 200-255 г. Шкірка тоненька, стінки досить товсті (6-7 мм), м’якуш хрумкий, соковитий, дуже приємного ніжного смаку. Одне задоволення споживати його у свіжому вигляді.

Гібрид чудово почувається при понижених температурах. Хоча, на жаль, виявився недостатньо стійким до фузаріозного в’янення, повністю захворюванню не піддався і таки порадував високим врожаєм.

Загальне враження

Супергібрид: стійкий, високоврожайний, із дуже смачними плодами. Хоча для розкриття повного потенціалу вимагає інтенсивного й систематичного підживлення, поливу та профілактичних обробок для попередження захворювань, навіть за звичайних умов вирощування радує хорошою та тривалою віддачею.



 

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please turn AdBlock off                               Будь ласка вимкніть AdBlock

Повідомлення для користувачів AdBlock

Будь ласка вимкніть блокування реклами для цього сайту. Це допоможе нам його розвивати та оплачувати хостинг.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.