Помідори Ведмежа лапа




Характеристики

Чудовий представник помідорів типу біф-томати, який чудово плодоносить в умовах відкритого ґрунту. Рослини заввишки до 1,5 см, добре вкриті листям. Кажуть, що своїй назві сорт завдячує листю, що подібне на ведмежу лапу. Але це більше продукт уяви, авторське бачення, ніж очевидна схожість.

Сорт за строками достигання середній, середньо-пізній. Перші стиглі плоди дає лише на початку серпня й у порівняння з багатьма іншими сортами відстає на місяць. Зате помідори нарощує відмінні. Великі, середньою вагою 250 г, окремі набирають навіть по 500 г.

Плоди привабливі, біля плодоніжки злегка ребристі, округлої, або округло-плескатої форми, м’ясисті. Смак насичений і хоча відчувається легка кислинка, загальне враження дуже хороше. Шкірка ближче до червоного, ніж рожево-малинового кольору, про який зазначається в описі сорту на пакетику з насінням, гладенька, щільна, але еластична, завдяки чому помідори не тріскаються. Під час зберігання довго не втрачають товарних характеристик.




З одного куща вдається зібрати 3,0–3,5 кг продукції.

Стійкість сорту до захворювань томата на хорошому рівні. Щодо погодних умов, то в посушливий рік із високими температурами повітря, сорт відзначився найвищою врожайністю красивих і великих помідорів, найкращого смаку.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь