Помідори Король ранніх




Характеристики

Справжній король ранніх, адже сорт характеризується чудовим поєднанням ранніх строків визрівання та плодів великих розмірів. Перші помідори достигають уже наприкінці червня, а це через 60–65 днів після посадки розсади в ґрунт. До закінчення сезону вдається зібрати з кожного куща біля 13–14 плодів середньою вагою 250–330 г. Нерідко трапляються півкілограмові важковаговики, а от дрібні помідори рідкість. Тенденція до зменшення розміру плодів із старінням куща не прослідковувалася.

Кущі міцні, заввишки 1,0–1,2м, зі слабким утворенням пасинків, що полегшує догляд за ними. До умов вирощування сорт невибагливий і добре плодоносить, як за жаркої, так і прохолодної погоди. На різке збільшення вологості ґрунту після тривалої посухи може відреагувати розтріскуванням плодів, але це не носить масовий характер і один-два помідори із незначними дефектами зовсім не псують загального хорошого враження про якість врожаю. Сорт не демонструє явну схильність до захворювань і завдяки ранньостиглості без врожаю точно не залишить, але щоби збирати помідори до середини вересня, без проведення профілактичних обробок не обійтися.




Плоди приплюснуто-округлі, червоні, м’ясисті, багатокамерні, малонасінні, хорошого смаку.

Виробник зазначає, що врожайність сорту може становити 4,0 кг з куща. У нас в умовах відкритого ґрунту врожайність куща у 2013 році сягнула 4,7 кг, хоча зазвичай перебуває в межах 3,5 кг з куща.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь