Помідори Де-Барао Царський




Характеристики

Середньостиглий, інколи демонструє себе як середньопізній сорт помідорів індетермінантного типу. Кущі міцні, з товстими стеблами та лапатим листям. До закінчення сезону набирають у висоту 1,8 м й вище та потребують систематичного підв’язування і пасинкування. Добре ростуть і плодоносять в легкому затінку.

Плоди – товста, туга сливка з невеликим носиком. Шкірка тонка, але помідори стійкі до розтріскування. М’якуш насиченого рожевого кольору, який по мірі достигання переходить у рожево-червоний, хорошої, дещо щільної текстури, гармонійного, кисло-солодкого смаку. Вага найвища серед всіх інших представників типу Де-Барао і коливається в межах 80-120 г, що дає змогу проводити збір майже одномірних помідорів.




Рекламують, що з одного куща можна зібрати 10-15 кг помідорів, а за інтенсивного підживлення – 20 кг. Поговорюють навіть про випадок врожайності в 70 кг з куща. Хто зна, чи можна цьому йняти віри, або як це вже треба організувати догляд, але за звичайної агротехніки у відкритому ґрунті за умови формування рослини в одне стебло отримали врожайність на рівні 1,7 кг з куща, а за формування в 3 стебла – 2,5-3,0 кг з куща.

Сорт стійкий до зміни погодних умов та в комплексі з профілактичними обробками добре протистоїть різноманітним захворюванням.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь