Помідори Царський подарунок




Характеристики

Цей сорт вирощувався із насіння, запропонованого торговою маркою GL SEEDS, яка подала його під вивіскою «Сибірська серія». Запевняти, що однозначно мали помідори сорту  Царський подарунок не хочеться, але отим отриманим дуже задоволені.

У відкритому ґрунті рослини досить потужні, з товстим, м’ясистим, густим листям і сягають висоти 1,5-1,7 м. За строками достигання сорт середньостиглий і перші плоди зазвичай готові до збору десь біля 20 липня. Несприятливі погодні умови одного разу відтермінувати достигання до трьох тижнів, що перевело сорт в розряд пізніх та дало підстави вважати його вимогливим до тепла. Зате ці помідори стали справжнім подарунком, адже ранні на цю пору почали активно відходити. Окрім того, слід зауважити, що Царський подарунок за будь-яких обставин плодоносить аж до морозів і демонструє врожайність 2,5-3,4 кг з одного куща.




Помідори варті найвищих похвал. Величезні, густо-рожеві, розкішного вигляду, покручених, нестандартних не буває. Перші мають вагу 500-600 г, наступні 200-300 г. Щоб отримати побільше важковаговиків доцільно проводити нормування плодів, залишаючи на китиці не більше 3-4 штуки зав’язі і видаляти всю решта, оскільки з неї, особливо нижньої, великі плоди не виростають.

М’якуш прекрасної, помірно-щільної консистенції із малою кількістю насіння, а високий вміст цукрів придає йому насиченого, делікатесного смаку.

Сорт стійкий до перепадів вологості ґрунту, однак краще не допускати різкого перезволоження землі після тривалої посухи.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь