Помідори Полбіг F1




Характеристики

Полбіг F1 – ідеальний варіант для тих, хто не може приділити багато часу й уваги вирощуванню помідорів, адже гібрид є надзвичайно вдалою розробкою голландських селекціонерів, що вражає невибагливістю, високою опірністю захворюванням, стійкістю до несприятливих погодних умов, а також хорошою врожайністю. На степінь зав’язування плодів негативно не впливає ні жара, ні прохолода. Гібрид чудово плодоносить в умовах відкритого ґрунту, навіть за вирощування в літньо-осінній період (посів насіння 1–10 травня). Транспортабельність і лежкість дуже хороші. Помідори, зібрані побурілими, або й зовсім зеленими наприкінці вересня – у першій декаді жовтня, прекрасно зберігаються й добре достигають, що дає змогу продовжити період споживання свіжих томатів до листопада, а то й далі.




Рослини заввишки 60–70 см і не потребують пасинкування. За посіву насіння на розсаду в першій декаді березня першу продукцію вже готові віддавати в середині липня, закінчення збору припадає на останні дні серпня. Плоди округлої форми, глянцеві, червоного кольору, одномірні, не розтріскуються, із високими товарними якостями. Середня вага 110–145 г, хоча окремі набирають 170–200 г.

М’якоть, як у переважної кількості гібридів, щільна, але соковита, приємного, щоправда, слабо вираженого смаку. Насіннєвих камер багато, проте не скажеш, що помідори надміру запруджені насінням.

Врожайність висока. З одного куща, навіть без ретельного догляду, можна легко зібрати 3 і більше кілограмів помідорів.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь