Помідори Ультра-Скоростиглий




Характеристики

Сорт ранньостиглий і хизується стиглими плодами одним із найперших, хоча повною мірою реалізувати приставку «ультра» йому не вдається й за строками достигання іноді може днів на 10 відставати від реально ультра-скоростиглих сортів помідорів.

Нав’язуються помідори рясненько й достигають дуже дружно. Весь врожай можна зібрати за місяць. Плоди червоні, округлі, великими не виростають і є дуже нерівномірними за вагою. На кущі все на кучу й на раз – величенькі й зовсім дрібні. Якщо порахувати середню вагу одного помідора, з огляду на загальну кількість та масу зібраного врожаю, вона буде невеликою й коливатиметься від 50 до 70 г в залежності від того, наскільки сприятливі умов вирощування. Врожайність стабільніша і в умовах відкритого ґрунту становить 1,2–1,5 кг з куща, висота якого заледве перевищує 50–60 см.




Однак перші помідори з нетерпінням очікуються та дуже цінуються і тут не особливо має значення невеликий розмір помідорів сорту Ультра-Скоростиглий чи підвищена їх наповненість насінням, головне, що смак у них досить приємний.

Формування, пасинкування рослин проводити не потрібно. Щоби забезпечити високий рівень товарності плодів у процесі догляду необхідно підтримувати рівномірну степінь вологості ґрунту та приділяти увагу уникненню чинників, що сприяють розвитку вершинної гнилі.

Загалом за сорт Ультра-Скоростиглий можна сказати, що ставити на нього акцент, як на головний сорт сезону, недоцільно, але ось, як на допоміжний для отримання ранньої продукції, є досить прийнятним.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь