Рокіровка

IMG_3320Розсадних ящиків і лотків з рослинами стає все більше і більше: 18.03 посіяла ще одні помідори, розсадила інші які підросли, пора починати висівати квіти. Всім їм потрібно забезпечити максимальне освітлення та помірне тепло. Найкраще це можна організувати на балконі. Та він не резиновий. До того ж, сьогодні там росте багато кімнатних квітів, які з настанням тепла мають бути висаджені на дачі. Вихід один –  рокіровка і збільшення площі.

Перенесли дерев’яний стелаж з підвіконника на балкон, на нього виставили розсаду, а всі квіти з балкону – в кімнати до вікон. Раз ви кімнатні, то тут вам саме місце, хоча чесно, далеко не найкраще: душно, та ще й поставили їх дуже щільненько. Тішить тільки те, що не надовго. При першій нагоді частина поїде в дачний будиночок.

А ось розсаді на балконі добре. Багато світла, терморегулятор виставили на температуру 16,5-18 0С.  По мірі підсихання ґрунтового субстрату здійснюється полив та підживлення препаратами ROYAL MIX, MASTER. Щотижнево рослини обробляються спреєм Преміум, під помідори внесено Азотофіт-р.  

 

20 березня 2016р. (t: +1,6 /+3,8 0С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь