Капуста пекінська Віллі F1




ТМ Професійне насіння, виробник НОНГ ВУ БІО ЛТД, Корея

Характеристики виробника

Суперранній (45-50 днів) гібрид пекінської капусти для всесезонного вирощування. Рослина потужна, стійка до несприятливих умов таких, як недостатня вологість та висока температура. Головки насиченого зеленого кольору з ніжним соковитим листям, щільною структурою, масою 0,8-1,2 кг. Гібрид рекомендований для отримання дуже ранньої (весна, літо) продукції.

Технологія вирощування

Застосовувався метод вирощування розсади без пікіровки. Посів на розсаду в індивідуальні паперові стаканчики здійснювався 08 березня. У віці 25 днів (06.04) рослини висаджено на грядку двома рядами з інтервалом в ряду між рослинами 45-50 см. В посадкові ямки вливалось по 0,5 л вапняного молока (0,8 кг вапна на 10 л води). Кожну рослину було накрито пластиковими пляшками об’ємом 2 л. Через 10-ть днів накриття знято, а грядку замульчовано.
Капуста тричі підживлювалась органічними та мінеральними добривами. Обробки від шкідників та хвороб не проводились.




Результати

Гібрид вирощувався в за сильної весняної посухи на фоні підвищених температур, які спостерігались в період з кінця квітня до середини червня. Але навіть за таких умов рослини впевнено набирали вегетативну масу та добре протистояли факторам, що сприяють передчасному цвітінню пекінської капусти.

Супер ранньостиглість при недостатній вологості та високій температурі гібрид не продемонстрував. Збір врожаю розпочався в середині червня, тобто, на 99-й день від появи сходів.  Головки біло-салатового кольору, не дуже великі – 0,5-0,9 кг.  Зате якість капусти висока, адже виросла тугою, соковитою, солодкуватого смаку.

Загальне враження

Гібрид продемонстрував надзвичайну пластичність та стійкість і не зважаючи на складні погодні умови, порадував щедрим та якісним врожаєм.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь