Диня Емір F1




 

SeedEra, виробник – ТОВ «Сімейний Сад», Україна.

 

Характеристики виробника

Урожайний гібрид для відкритого ґрунту і плівкових теплиць. Толерантний до зниження температур, визріває навіть у прохолодні роки, Плоди овальні або овально-округлі, невеликі (1-1,2 кг), від кремово-жовтих до сіро-зелених, з великим сітчастим малюнком. М’якуш дуже смачний, ароматний, соковитий і товстий (4-5 см), оранжевого кольору.

 

Технологія вирощування

Насіння на розсаду висіяно у паперові стаканчики 25.04. При появі перших росточків, сходи відразу було висаджено на грядку з накриттям агроволокном під яким рослини розвивались два тижні (до середини травня). Після зняття накриття грядку замульчували.

01.06 проведено вершкування головного стебла, а ще через тиждень прищипнуто пагони другого порядку.

За період з середини травня до середини липня посадки з інтервалом в 10-14 днів підживлювались органічними та мінеральними добривами.




 

Результати

Рослини мають доволі короткі стебла та розміщуються на грядці достатньо компактно. Цвітіння розпочалося через місяць після появи сходів (01.06), а ще через тиждень утворилась перша зав’язь. Для росту  та дозрівання плодів знадобилось ще два місяці. Всього від сходів до збору врожаю пройшло приблизно три місяці (95 днів).

Плоди овальної форми, вагою 0,7-0,8 кг із сіро-зеленою в сіточку, тоненькою шкіркою. М’якуш насичено-оранжевого кольору, товстий  і, як описував оригінатор гібриду, надзвичайно ароматний, ніжний, соковитий, солодкого смаку.

До умов вирощування гібрид невимогливий, захисту від хвороб та шкідників не потребував.

 

Загальне враження

Гібрид продемонстрував ряд гідних похвали переваг серед яких ранній врожай, стійкість до несприятливих умов вирощування та невибагливість. До того ж, дині мають надзвичайно апетитний вигляд та чудові смакові характеристики. Хоча показників врожайності хотілося б вищих, загальне враження про гібрид дуже хороше.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь