Редиска Вайт Брекфаст




ТМ Свитязь, виробник – ТОВ “Свитязь”, Україна

Характеристики виробника

Сорт ранньостиглий, високоврожайний, придатний для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Від сходів до першого збирання врожаю проходить 25-27 днів. Коренеплід білий, напіввидовжений з тупим кінчиком, заглиблений в ґрунт наполовину. М’якуш ніжно-білий, хрумкий, соковитий, смачний.




Результати

Рослини досить потужні, листовий апарат добре розвинутий. Коренеплоди білі, видовжені,  заглиблені на 2/3 довжини в землю, з добре розвинутою кореневою системо. Редиска росте велика, вагою 40 г і довжиною біля 16 см, завдяки чому забезпечується висока врожайність. Не втрачаючи харчових характеристик коренеплоди здатні набирати навіть 75 г. На фоні  Вайт Брекфаст інші сорти і гібриди з округлими формами дивляться доволі скромненько.

М’якуш щільний, соковитий без надмірної гостроти. Першу товарну продукцію отримали  вже через 23 дні. Із збором врожаю можна не поспішати, оскільки сорт характеризується високою польовою стійкістю.

Загальне враження

Сорт вартий уваги, адже продемонстрував хорошу адаптованість  до підвищених температур та браку вологи. До того ж, навіть за таких складних умов вирощування, показав високу врожайність при чудовій споживчій якості коренеплодів.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь